Kawasaki a dezvăluit modelul Ninja ZX-10R 2016Kawasaki a dezvăluit modelul Ninja ZX-10R 2016

O forţă dominantă în Campionatul World Superbike. Kawasaki a dorit să continue dezvoltarea conceptului Ninja ZX-10R, care deţine o mulţime de îmbunătăţiri aduse de Kawasaki Racing Team şi pentru anul 2016.

Citește mai departe...

Programul service-ului s-a măritProgramul service-ului s-a mărit

Ştim că este neplăcut să aştepţi prea mult timp atunci când ai nevoie de motocicletă, aşa că am mărit programul service-ului.

Citește mai departe...

Profită de reducerea de 40% la echipamentele AXO. Stoc limitat!

40reducere

 

Schuberth Air & Acoustics Lab - locul în care căştile devin SchuberthSchuberth Air & Acoustics Lab - locul în care căştile confirmă calitatea Schuberth

Revoluţionarul laborator de teste Schuberth are un tunel de vânt aerodinamic şi aeroacustic şi, mai nou, o facilitate de testare climatică. Pentru ca eficienţa să fie maximă, laboratorul a fost mutat din Braunschweing în Magdeburg.

Citește mai departe...

Acum găseşti la noi colecţia Dainese 36060. Pentru motociclişti cu stilAcum găseşti la noi colecţia Dainese 36060. Pentru motociclişti cu stil

Pentru că un motociclist trebuie să arate impecabil, am adus în showroom colecţia Dainese 36060, o gamă de echipamente heritage, cu stil, confecţionate din piele şi prevăzute cu ţesătura specială, Millerain. Fii la fel de elegant ca motocicliştii din 1972!

Citește mai departe...

Asigură-ţi locul pe podiumKX450F 2016. Asigură-ţi locul pe podium!

KX450F deţine cele mai recente caracteristici de vârf pentru anul 2016, păstrând în acelaşi timp şi toate elementele care au adus Kawasaki în topul motocicletelor de offroad din ultimii peste 40 de ani. Victoria este singurul scop al Kawasaki în competiţii.

Citește mai departe...

Echipa United Motors îţi urează Sărbători Fericite!Sărbători Fericite!

Echipa United Motors îţi urează Sărbători Fericite!

Citește mai departe...

Vanzare in rate

Prin KIWI Finance poți obține finanțare pentru orice motocicleta sau echipament moto.

Motocicleta la care visezi e mai aproape de tine ca oricând. Poţi să o cumperi acum prin credit.
KIWI Finance te ajută: îţi spunem ce sumă poţi să obţii și te ajutăm să iei creditul care îţi împlinește visul. Citește mai mult

Despre noi

pozashowroom

United Motors este un concept tânăr ce s-a născut din pasiune, ambiţie şi nu în ultimul rând muncă.

Echipa noastră este formată din profesionişti conduşi la rândul lor de aceiaşi pasiune pentru motociclete, scutere, skijet-uri, atv-uri. Citeste mai mult.

Urmareste-ne

Aboneaza-te la newsletter:


Urmareste-ne pe Facebook:

 

Ne-am adunat într-o familie, fraţi pe şosea și camarazi în comunitate

logo pro-bike 250wpx