sr2 smallNou pentru 2016: Schuberth SR2 - remarcabil pe circuit, perfect pe drum

Cu aerodinamica și aeroacustică optimă, precum și funcționalitate de top si siguranta maxima, noua casca supersport Schuberth SR2 este echipamentul ideal atat pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru circuit.

Citește mai departe...

small

Casca Flip-up AVENTURO Mod cu ADN offroad

Touratech, unul dintre furnizorii cei mai renumiți de accesorii pentru pasionații de călatorii a identificat un producător potrivit pentru o cască flip-up adresată clientelei sale. Din Magdeburg, Schuberth va produce casca Touratech Aventuro Mod ca o dezvoltare a noii căști dual-sport Schuberth E1.

Citește mai departe...

artiocol small

Nou în 2016: Schuberth E1, casca inovativa dual sport pentru aventurieri

Noua cască Schuberth E1 oferă confortul, versatilitatea și siguranța unei căști moderne flip-up și în același timp întrunește cerințele speciale pentru mersul pe offroad. Aceste calități fac din Schuberth E1 prima cască specializată pentru motocicliștii pasionați de călătorii lungi de tip adventure sau enduro offroad.

Citește mai departe...

Promoţii MARI. Tot sezonulPromoţii MARI. Tot sezonul

Sezonul rece are beneficiile lui. Indiferent că îţi doreşti o cască, o husă pentru motocicletă, o geacă  sau orice alt produs, găseşti acum la noi cele mai bune oferte, valabile tot sezonul (20 Octombrie - 1 Februarie). 

Citește mai departe...

Anunţat deja, Kawasaki ZX-10R 2016 a fost dezvăluitAnunţat deja, Kawasaki ZX-10R 2016 a fost dezvăluit

Prezentat azi în Barcelona, Kawasaki ZX-10R, ediţia 2016, este prima revizuire majoră a motocicletei, începând din 2011. Get closer - într-adevăr: mai aproape. De de performanţele unui model de clasa WSBK, mai aproape de apex, de limită, de fani, de top.

Citește mai departe...

Kawasaki a dezvăluit modelul Ninja ZX-10R 2016Kawasaki a dezvăluit modelul Ninja ZX-10R 2016

O forţă dominantă în Campionatul World Superbike. Kawasaki a dorit să continue dezvoltarea conceptului Ninja ZX-10R, care deţine o mulţime de îmbunătăţiri aduse de Kawasaki Racing Team şi pentru anul 2016.

Citește mai departe...

Programul service-ului s-a măritProgramul service-ului s-a mărit

Ştim că este neplăcut să aştepţi prea mult timp atunci când ai nevoie de motocicletă, aşa că am mărit programul service-ului.

Citește mai departe...

Vanzare in rate

Prin KIWI Finance poți obține finanțare pentru orice motocicleta sau echipament moto.

Motocicleta la care visezi e mai aproape de tine ca oricând. Poţi să o cumperi acum prin credit.
KIWI Finance te ajută: îţi spunem ce sumă poţi să obţii și te ajutăm să iei creditul care îţi împlinește visul. Citește mai mult

Despre noi

pozashowroom

United Motors este un concept tânăr ce s-a născut din pasiune, ambiţie şi nu în ultimul rând muncă.

Echipa noastră este formată din profesionişti conduşi la rândul lor de aceiaşi pasiune pentru motociclete, scutere, skijet-uri, atv-uri. Citeste mai mult.

Urmareste-ne

Aboneaza-te la newsletter:


Urmareste-ne pe Facebook:

 

Ne-am adunat într-o familie, fraţi pe şosea și camarazi în comunitate

logo pro-bike 250wpx