United Motors

Noutăți

Kawasaki a ridicat stacheta cu gama sa extrem de populara Versys 1000 pentru 202113 Octombrie 2020

Revizuirea ambitioasa gaseste versiunea standard inlocuita de o versiune S mult mai bine echipata, in timp ce modelul SE (in imaginea de mai jos) va fi dotat acum cu suspensia de varf Showa Skyhook.

Setarea inteligenta a suspensiei semi-active foloseste un nou set de electronice pentru a oferi o deplasare mai lina, deoarece ajusteaza constant setarile de amortizare din mers. Termenul „Skyhook" se refera la algoritmii utilizati. Suspensia semi-activa „Skyhook" se bazeaza pe ideea de a masura miscarea motocicletei in raport cu un punct de referinta fix, imaginar ("agatat de cer"). In timp ce suspensia semi-activa "normal" masoara miscarea rotii utilizand un senzor de cursa si estimeaza pozitia viitoare a rotii intr-un interval foarte mic de timp, de prdinul milisecundelor, Skyhook monitorizeaza si miscarile verticale ale motocicletei folosind accelerometrele de la bord pentru a estima in mod constant pozitia viitoare in raport cu punctul „Skyhook" imaginar, schimband setarea de amortizare pe masura ce se modifica suprafata drumului dar si pentru a compensa miscarea de inclinare sub acceleratie sau franare.

Kawasaki Versys 1000S

Modelul de baza Versys 1000 a oferit intotdeauna performante solide si confort la un pret foarte competitiv; modelul din 2020 a fost un tentant 13.000 de euro. Dar pentru 2021, Versys 1000 S, primeste o importanta suplimentare de optionale, dar costul este destul de mare: 14.300 euro

Cei 1300 euro suplimentari iti ofera un quickshifter, un display TFT atragator si plin de informatii, parbriz mai mare, lumini in viraje, mansoane incalzite, aparatoare pentru maini si moduri de conducere.

De asemenea, S primeste acum vopsea speciala cu auto-reparare, despre care Kawasaki spune ca foloseste o tehnologie inteligenta pentru a face ca zgarieturile fine sa dispara pur si simplu.

Motorul ramane acelasi 1043cc de incredere, cu 120 CP, 16 supape si patru cilindrii in linie,. Si sasiul ramane, de asemenea, neschimbat.

Atat S, cat si SE sunt disponibile si in variantele Tourer si Grand Tourer. Modelul Tourer include genti laterale de 56 de litri, in total, in timp ce versiunea GT adauga un topbox de 47 de litri, faruri de ceata, suport GPS si protectii pentru sasiu.

 

Termeni și condiții

United Motors Int'lRO 15868422, J40/14678/2003
Sos. Pipera 44
București, sector 2
Tel: 0726 700 384 contact@unitedmotors.ro

Copyright © 2017 United Motors. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel