Cannot find SCHUBERTH subfolder inside /home/unitedmo/public_html/site/images/sampledata/SCHUBERTH/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.33

Schuberth Air & Acoustics Lab - locul în care căştile devin Schuberth

SCHUBERTH Air & Acoustics Lab - locul în care căştile confirmă calitatea SCHUBERTH

 

SCHUBERTH a fost primul constructor de căşti din lume care a utilizat propriul tunel de vânt pentru dezvoltarea căştilor cât mai eficiente. Extins de-a lungul anilor, cea mai recentă îmbunătăţire a centrului de cercetare şi dezvoltare a venit atunci când acesta a fost mutat din Braunschweing în Magdeburg.


La ceremonia oficială de deschidere, de pe 8 Iulie 2015, CEO Jan-Christian Becker a spus: "Era logic să integrăm tunelul nostru de vânt în fabrica din Magdeburg. Pentru a păstra o comunicare rapidă şi cursivă, dezvoltarea şi producţia sunt acum sub acelaşi acoperiş."


Totul a îneput acum trei decenii, când s-a construit tunelul de vânt modern şi aerodinamic din Braunschweig, pentru a identifica fluxul de aer din jurul căştii.


De şase ani, testele au fost realizate într-un tunel care este şi aeroacustic, pentru a caracteriza şi fluxul de sunete. În cursul acestor ani, tunelul  fost modernizat şi conceptele de dezvoltare ale căştilor aerodinamice şi aeroacustice au fost recunoscute, astfel încât SCHUBERTH a stabilit un nou standard, fiind producătorul de top.

Atunci când dunelul de vânt SCHUBERTH a fost mutat din Braunschweig în Magdeburg, compania s-a folosit de această ocazie pentru a-l moderniza încă o dată, pentru a putea testa şi influenţa factorilor climatice. "Evident, avem deja cercetări realizate legate de influenţa aerului, a temperaturii şi a umidităţii asupra căştilor şi am câştigat o experienţă foarte utilă", explică Dr. Thomas Hagemeier, şeful noului SCHUBERTH Air & Acoustics Lab. "Dar noua testare climatică ne va permite să efectuăm sistematic cercetări şi dezvoltări, luând în considerare toate criteriile relevante pentru a oferi cele mai confortabile şi totodată eficiente căşti".


Tunelul de vânt SCHUBERTH are 12 metri lungime, un motor de 120 kW şi un ventilator pentru un flux axial al aerului de 1,6 metri, care va permite generarea vântului cu o viteză mai mare de 190 km/h. Secţiunea de măsurare poate fi extinsă de la 1,5 la 3,9 metri, permiţând testarea motocicletelor şi a maşinilor de Formula 1.