catalog small

Catalogul Kawasaki Merchandise 2017

Orice produs din catalogul Kawasaki Merchandise 2017 poate fi acum comandat.

Read more ...

small

Kawasaki Z1000R 2017

Kawasaki a prezentat versiunea Z1000 R a mult apreciatului naked Z1000, ce va fi disponibila in Europa din 2017.
Pe langa incadrarea in normele Euro 4, care s-a facut fara a pierde din putere sau cuplu fata de modelul curent, Z1000 R beneficiaza de un tuning - “furat” de la superbike-uri - al suspensiilor si franelor, bineinteles insotit de o schema specifica de culori, care sa il faca usor de deosebit de modelul “normal”, model care se va produce in continuare si in 2017, spre bucuria fanilor.

Read more ...

small 650Kawasaki Ninja 650 2017

Desi vizual seamana, de la inceput trebuie sa intelegem ca Ninja 650 nu este o versiune noua a celebrului ZX-6R, ci una complet noua a lui ER-6f, de la care mosteneste motorul cu 2 ciclindri in paralel. Cu toate ca motorul, datorita trecerii la Euro 4, a pierdut 3 cp, motocicleta este mai usoara cu aproximativ 20 kg, consumul e mai bun cu 6.8%, datorita imbunatatirii arderii, raportul putere/greutate e mai bun

Read more ...

small z1000sxNoul Kawasaki Z1000SX 2017

Acum accelerarea cu motocicleta inclinata sau franarea in curbe devine la indemana pilotului pentru ca sistemele KMCF (Kawasaki Cornering Management Function) , KTRC (Kawasaki Traction Control), KIBS (Kawasaki Intellignent anti-lock Brake System) si noul reglaj al suspensiilor, au grija ca motocicleta sa fie stabila in aproape orice situatie.

Read more ...

h2smallKawasaki Ninja H2 2017

Ninja H2 nu putea iesi din prim plan. Astfel, Ninja H2 Carbon Edition este o editie limitata. Nu se vor produce decat 120 de exemplare in toata lumea, fiecare avand gravat numarul pe el, pe capacul superchargerului. Pentru Romania exista rezervata o unitate, deci aviz amatorilor!!!

Read more ...

zx10smallKawasaki ZX10RR 2017

Numit ZX-10RR, se va produce numai in 500 de exemplare pentru Europa si va beneficia de cateva upgrade-uri: capul cilindrului este modificat, fiind gata, fara nicio alta modificare, sa accepte o axa cu came de curse, carterul motorului e mai rezistent pentru a face fata stresului de la curse

Read more ...

c4 smallDesign perfect, functionalitate impecabila, sistem de comunicatie nou - Schuberth continua povestea castii Flip-up cu C4

Inventatorul căștii flip-up a facut-o din nou. SCHUBERTH a îmbunatățit ceea ce părea perfect. La INTERMOT in Cologne, SCHUBERTH C4 își celebrează premiara cu un design nou, culori multiple și inovații numeroase

Read more ...

smallPura si versatila, SCHUBERTH a reinventat casca full-face prin R2

Motocicliștii au cerut-o, SCHUBERTH o livrează: o cască full-face pentru majoritatea motocicliștilor. La INTERMOT, în COLOGNE, noua cască R2 își celebrează premiera mondială cu un design modern și un sistem de comunicație inovativ.

Read more ...

smallParteneriat strategic intre Schuberth si SENA pentru tehnologia comunicatiilor din viitor

Pentru a facilita si mai mult comunicarea, telefonia, navigarea si ascultarea unui playlist de muzica pe motocicleta, SCHUBERTH colaboreaza cu leader-ul în comunicații Bluetooth. Primele sisteme SCHUBERTH dezvoltate în colaborare cu SENA urmează să fie prezentate la INTERMOT în Cologne.

Read more ...

small

Precomanda noile căști Schuberth 2017

Din Aprilie 2017, Schuberth va avea culori noi pentru toate modelele de căști. Dacă vrei să îți rezervi o culoare / mărime din timp, contactează-ne.

Read more ...

Aboneaza-te la newsletter