United Motors

Termeni și condiții

Prezentul document prin continuțul său pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului united-motors.ro.

Site-ul united-motors.ro este operat de societatea United Motors International SRL, cu sediul bucuresti, Sos. Pipera 44, sector 2, inscrisa in registrul comertului cu numarul j40/14678/2003. utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului united-motors.ro iși rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "utilizatori". utilizatorii vor avea acces permanent la "termenii și condițiile" de utilizare a serviciilor, la "confidențialitatea" și "utilizarea cookie-urilor", pentru a le putea consulta în orice moment,

Doar persoanele cu varsta minima de 16 ani (care nu se află sub tutela) pot plasa o comanda.

Inainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asigurați că ați citit și înțeles politicile noastre în domeniul protecției datelor personale. totodată, vă explicăm că este necesar (nu obligatoriu) acordul dvs. expres pentru colectarea și prelucrarea de noi a datelor dumneavoastră (nume si prenume, data de nastere, adresa domiciliu/resedinta, email, numar de telefon, cnp), în scopul finalizării și livrării comenzilor.

Confidențialitate

In conformitate cu regulamentul general de protecție a datelor ("gdpr"), (regulament (eu) 2016/679) vă asigurăm că administrăm în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe united-motors.ro utilizatorul declară că iși dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite in viitor de către administratorii site-ului united-motors.ro in urmatoarele scopuri: comunicarea cu dvs; prelucrarea comenzilor; participarea la concursuri, promoții; transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc); transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea united-motors.ro și a terților cu care United Motors International SRL are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania United Motors International SRL va reține datele personale și în scopul de a le folosi in vederea informării utilizatorilor privind modificarile din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite, precum și pentru optimizarea comenzilor și a livrărilor, pentru promovarea de noi categorii de produse și în vederea acordării de facilități/discount-uri, pe baza statisticilor și a istoricului de comenzi.

Site-ul united-motors.ro poate conține legături către alte site-uri web. United Motors International SRL nu este responsabilă pentru notificările privind confidențialitatea sau pentru conținutul acestor site-uri web.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. extragerea oricaror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depașește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictionează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Vă rugăm să vă asigurati că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpăra. raporturile comerciale dintre cumpărător și united-motors.ro sunt reglementate oficial de ordonanţa de urgenţă nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.
consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul united-motors.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

In scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitătile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. în cazul în care securitatea contului pe care îl detineți este compromisă, trebuie să anuntați imediat administratorul site-ului. united-motors.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului united-motors.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii united-motors.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. în cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul united-motors.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului united-motors.ro. în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email echipamente@unitedmotors.ro

Termeni și condiții

United Motors Int'lRO 15868422, J40/14678/2003
Sos. Pipera 44
București, sector 2
Tel: 0726 700 384 office@unitedmotors.ro

Copyright © 2017 United Motors. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel